Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

Je website maakt concreet op welke unieke manier jij inspeelt op de behoeften van je klanten

Je website is een belangrijk onderdeel van je salesstrategie. Zowel de inhoud, de structuur, de technologie als het design moeten in het teken staan van resultaten:

  • meer leads
  • meer omzet
  • meer klanten
  • meer winst

Vooraleer we een mooie strik rond je website knopen, gaan we tot het uiterste om je unieke meerwaarde in amper 5 seconden te kunnen communiceren.

Maak een afspraak

Vooronderzoek

De bouw van je website start met een grondig interview waarin we je bedrijf en je ambities tot in de kern leren kennen en achterhalen op welke unieke manier jij tegemoetkomt aan de behoeften en problemen van je doelgroepen.

We bevragen ook je klanten omdat zij ons als geen ander kunnen vertellen over je aanpak en de service die je verleent. Op die manier achterhalen we wat je reƫle meerwaarde is. De woorden die ze gebruiken zijn belangrijk om teksten te kunnen schrijven die hen aanspreken en overtuigen.

Strategie en bepaling structuur

Aan de hand van de informatie uit het vooronderzoek bepalen we de informatiearchitectuur van je website. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij onze leidraad. Door je bezoekers binnen de 5 seconden aan te tonen dat jij de oplossing hebt die best aansluit bij hun ambities, willen we hen de gewenste actie laten ondernemen.

De toptaken die je bezoekers op je website willen uitvoeren, vormen samen met je unieke meerwaarde de rode draad van de navigatie, de webteksten en het design.

Uitwerking

Die strategie gebruiken we doorheen het hele ontwikkelingsproces bij:

  • het schrijven van heldere webteksten die je bezoekers aanzetten tot actie
  • het uitwerken en toepassen van zoekmachine optimalisatie
  • het ontwerpen van een webdesign dat je huisstijl versterkt
  • het uitwerken van een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem)

Opvolging

Elk kwartaal analyseren we samen de statistieken en kijken we hoeveel bezoekers de actie ondernomen hebben die jij wou.

Lees meer over hoe we je website opvolgen

Wij zorgen ervoor dat je website je bedrijfsresultaat doet stijgen

Een website moet gebruiksvriendelijk, functioneel en mooi zijn maar uiteindelijk is hij maar zo goed als de mate waarin hij je onderneming doet groeien.

Maak nu een afspraak met Matthieu