Tips

Wat ik tijdens mijn stage leerde dat niet in mijn schoolboeken stond

Geschreven op 30/05/2017 door Jonathan - 1 reactie

Mijn 13e week als marketing stagiair bij Newance is zonet begonnen. In het kader van mijn opleiding marketing pak ik zaken zoals employer branding en brand management bij Newance aan. Lees hier hoe ik afgelopen 13 weken ervaren heb.

Lees verder

Herbeleef de feestelijke opening van ons nieuw kantoor #newanceparty

Geschreven op 18/05/2017 door Matthieu - Newance

Op maandagmorgen zit iedereen bij Newance met een kamerbrede smile aan de computer. Het openingsfeest op vrijdag 12 mei hangt namelijk nog een beetje in de lucht. Onze bureaus staan vol geschenken, bloemen en kaartjes die we kregen van klanten, familie en sympathisanten. Een heerlijk gevoel. Een verslag schiet te kort om het feest helemaal te vatten, maar deze momentopnames willen we je niet onthouden.

Lees verder

Kijk binnen in ons gloednieuw kantoor

Geschreven op 26/04/2017 door Matthieu - Newance

Op 10 april ontkoppelden we – even – onze computers. Iets vroeger dan gepland besloten we om te verhuizen. Samen klaarden we de volledige klus in enkele uren tijd. De laatste taak: ons adres op de website veranderen. ‘Steenweg Deinze 150/20 Nazareth’ werd definitief ‘Steenweg Deinze 150/35’. Een kleine aanpassing, maar voor ons een wereld van verschil.

Lees verder

Bouw je nieuwe website of webshop voor je klanten en niet alleen voor jezelf

Geschreven op 15/03/2017 door Matthieu - Cases, Newance, Usability

We schreven eerder al dat om online te overtuigen veel meer nodig is dan een trucje. Je hebt in de eerste plaats empathie, psychologie en authenticiteit nodig. Net zoals je dat nodig hebt in je offline manier van zakendoen.

Lees verder

Is je website klaar voor de nieuwe HTTPS-eisen van Google?

Geschreven op 20/02/2017 door Pieter

Sinds januari 2017 rolt Google quasi geruisloos een veiligheidsupdate uit. Geruisloos, omdat de update niet overal van de ene dag op de andere een feit zal zijn, maar wel één met mogelijk grote gevolgen voor je website of webshop.

Lees verder

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak