Tips

Kijk binnen in ons gloednieuw kantoor

Geschreven op 26/04/2017 door Matthieu - Newance

Op 10 april ontkoppelden we – even – onze computers. Iets vroeger dan gepland besloten we om te verhuizen. Samen klaarden we de volledige klus in enkele uren tijd. De laatste taak: ons adres op de website veranderen. ‘Steenweg Deinze 150/20 Nazareth’ werd definitief ‘Steenweg Deinze 150/35’. Een kleine aanpassing, maar voor ons een wereld van verschil.

Lees verder

Bouw je nieuwe website of webshop voor je klanten en niet alleen voor jezelf

Geschreven op 15/03/2017 door Matthieu - Cases, Newance, Usability

We schreven eerder al dat om online te overtuigen veel meer nodig is dan een trucje. Je hebt in de eerste plaats empathie, psychologie en authenticiteit nodig. Net zoals je dat nodig hebt in je offline manier van zakendoen.

Lees verder

Is je website klaar voor de nieuwe HTTPS-eisen van Google?

Geschreven op 20/02/2017 door Pieter

Sinds januari 2017 rolt Google quasi geruisloos een veiligheidsupdate uit. Geruisloos, omdat de update niet overal van de ene dag op de andere een feit zal zijn, maar wel één met mogelijk grote gevolgen voor je website of webshop.

Lees verder

Trip naar de East Coast: New York, stad voor doeners en dromers

Geschreven op 17/02/2017 door Matthieu - 3 reacties - Newance, E-commerce

Dankzij Voka Oost-Vlaanderen proef ik een week lang van de ondernemersspirit aan de Amerikaanse East Coast. Na ons bezoek aan Boston, streek onze delegatie met Oost-Vlaamse ondernemers neer in New York, the city that never sleeps ...

Lees verder

Trip naar de East Coast: Kennisdeling als fundament van innovatie

Geschreven op 14/02/2017 door Matthieu - 2 reacties - Newance

Ik landde met een Voka-delegatie in Boston, om van het ondernemersklimaat aan de Amerikaanse East Coast te proeven. Hoe verschilt het ondernemersklimaat in Boston en New York van dat in Vlaanderen? En hoe verhoudt de East Coast zich tot Silicon Valley, waar we vorig jaar onze ogen uitkeken? Tijdens dag 1 kreeg ik al een antwoord op mijn vragen.

Lees verder

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak