Tips

Meet Magento 2017: ons klaarstomen voor Magento 2.2

Geschreven op 09/08/2017 door Pieter - Newance, E-commerce

Joachim en ik trekken op 26 en 27 september naar Brussel voor ‘Meet Magento 2017’, het grootste Magento-event in ons land. We kijken er dan ook naar uit om ideeën en kennis uit te wisselen met developers die net als ons elke dag met hun neus in de code zitten. Lees hier wat we van het event verwachten

Lees verder

Hou je teamleden geen roze bril voor en maak brandhout van je biljarttafel

Geschreven op 01/08/2017 door Matthieu

Een website of webshop bouwen die elke dag het verschil maakt voor onze klanten, dat is hard werk. We hebben de volle inzet van iedereen in ons team nodig om de kwaliteitseisen te halen die onze klanten en wijzelf voor ogen hebben. Customer centricity vereist onderzoek, inlevingsvermogen en het lef om nu en dan tabula rasa te maken. Zonder een team dat het hele project draagt, is dat simpelweg onhaalbaar.

Lees verder

Wat ik tijdens mijn stage leerde dat niet in mijn schoolboeken stond

Geschreven op 30/05/2017 door Jonathan - 1 reactie

Mijn 13e week als marketing stagiair bij Newance is zonet begonnen. In het kader van mijn opleiding marketing pak ik zaken zoals employer branding en brand management bij Newance aan. Lees hier hoe ik afgelopen 13 weken ervaren heb.

Lees verder

Herbeleef de feestelijke opening van ons nieuw kantoor #newanceparty

Geschreven op 18/05/2017 door Matthieu - Newance

Op maandagmorgen zit iedereen bij Newance met een kamerbrede smile aan de computer. Het openingsfeest op vrijdag 12 mei hangt namelijk nog een beetje in de lucht. Onze bureaus staan vol geschenken, bloemen en kaartjes die we kregen van klanten, familie en sympathisanten. Een heerlijk gevoel. Een verslag schiet te kort om het feest helemaal te vatten, maar deze momentopnames willen we je niet onthouden.

Lees verder

Kijk binnen in ons gloednieuw kantoor

Geschreven op 26/04/2017 door Matthieu - Newance

Op 10 april ontkoppelden we – even – onze computers. Iets vroeger dan gepland besloten we om te verhuizen. Samen klaarden we de volledige klus in enkele uren tijd. De laatste taak: ons adres op de website veranderen. ‘Steenweg Deinze 150/20 Nazareth’ werd definitief ‘Steenweg Deinze 150/35’. Een kleine aanpassing, maar voor ons een wereld van verschil.

Lees verder

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak