Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

Pieter Cappelle

Programmeur, data-analist, zaakvoerder, projectmanager

In mijn jonge jaren raakte ik gefascineerd door het internet en websites en wilde ik weten hoe die technologie werkt. Wat gebeurt er als ik op die knop druk? En waarom? Die drive zorgde ervoor dat ik nu aan onze websites sleutel om de performantie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn met de recentste technologische ontwikkelingen.

Ik experimenteer graag met de functionaliteiten van websites en webshops, maar baseer me altijd op statistieken. Wat gebeurt er als ik de kleur van een contactknop van groen naar rood verander? Dat is een kwestie van dingen in vraag stellen, experimenteren en meten. Aan het eind van de rit moeten bedrijfswebsites en –webshops opbrengen, en soms maken kleine dingen het verschil. Google Analytics staat daarom altijd open tijdens mijn werk, ik zie de cijfers en grafieken graag tot leven komen. Je zou mijn glimlach moeten zien als ik de bevestiging krijg dat een rode knop dubbel zo veel conversie oplevert…

Gaandeweg ben ik in Newance gegroeid, van zelfstandige in bijberoep tot medezaakvoerder. Ik waak over het financiële plaatje en optimaliseer de interne bedrijfsprocessen. Mijn analytische instelling komt daarbij goed van pas. Ik hou de 2 voeten op de grond en schat snel in wat tot onze mogelijkheden behoort zodat we altijd duidelijk zijn naar onze klanten toe. Verder stuur ik het technische team van Newance aan en voel ik aan wat er leeft op de werkvloer, omdat ik het heel belangrijk vind dat iedereen met veel plezier zijn werkdag begint en eindigt.

Los eerst het probleem op, schrijf dan de code.

John Johnson

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak