Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

Lien Stevens

Front-end webdeveloper

Als front-end deveIoper breng ik webdesigns tot leven. Ik zorg ervoor dat bezoekers op knoppen kunnen klikken, dat het design zich aanpast aan elk type scherm en dat het eindresultaat er goed uitziet in de browser van de bezoekers. Ik maak dat waar door te goochelen met verschillende codetalen: CSS, HTML, Javascript en zelfs een beetje PHP.

Daarnaast neem ik ook de rol van Scrum Master op mij. Dat betekent dat ik de link ben tussen Pieter en Matthieu (in scrum-terminologie: de product owners) en de rest van het team. De product owners geven aan wat ze willen afwerken tegen welke termijn. Ik overleg met het team, bekijk wat haalbaar is en koppel dat terug. Het doel: realistische deadlines aan de klanten communiceren en de workload overzichtelijk maken.

Het is eigenlijk een klein wonder dat ik vandaag developer ben. Toen ik 18 was ging ik wijsbegeerte studeren, maar aan de universiteit leerde ik vooral mezelf kennen. Na een jaar ging ik op zoek naar iets anders. Ik wilde iets concreets leren, iets met perspectieven op de arbeidsmarkt. Daarom koos ik voor multimedia en communicatietechnologie (MCT). Een stevige koerswijziging, maar wel eentje die ik me nog niet beklaagd heb. CSS, HTML en Javascript liggen me gewoon meer dan Nietzsche, Aristoteles en Plato.

Werken bij Newance geeft me veel voldoening omdat we altijd voor het totaalplaatje gaan. Foto’s, teksten, design: alles moet kloppen. Als developer zie je je werk dan ook openbloeien tot een mooi resultaat. Elk teamlid krijgt de verantwoordelijkheid en de ruimte om zijn stempel te drukken.

Plezier in je job zorgt voor perfectie in je werk.

Aristoteles

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak