Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

Joachim Vanthuyne

Back-end webdeveloper

Als PHP-developer sleutel ik aan de functionaliteiten van een website. Voor websitebezoekers is de code die ik schrijf – gelukkig – onzichtbaar, maar hij leidt wel de interactie in goede banen. Als een website op de juiste manier reageert op een bepaalde actie, is mijn job geslaagd.

Ik leerde de basis van programmeren op de middelbare school en bracht die in de praktijk door een website te ontwerpen voor mijn toenmalige hobby. Zoals zoveel van mijn leeftijdsgenoten was ik verslingerd aan de legendarische computergame Counterstrike. Samen met mijn vrienden onderhielden we een teamwebsite om resultaten en updates te posten over de wedstrijden die we online speelden. Ik probeerde nieuwe dingetjes uit om de website zo geavanceerd mogelijk te maken, al was dat klein bier in vergelijking met de projecten waar ik nu aan werk.

Ik werk bij Newance omdat je hier jezelf kan zijn en ik mezelf wil specialiseren als back-end-developer. Iedereen is hier gefocust op vernieuwing en volgt de nieuwe trends op om de gebruiksvriendelijkheid van websites en webshops te optimaliseren. Dat stimuleert me om scherp te blijven en de lat voor mezelf steeds hoger te leggen.

Goede code heeft geen documentatie nodig. Als je op het punt staat om commentaar toe te voegen moet je jezelf afvragen hoe je de code kan verbeteren zodat die commentaar overbodig wordt.

Steve McConnell

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak