Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

Bram Lodens

Webdesigner, webdeveloper

Mijn designwerk begint als de informatiearchitect en copywriter de opbouw en de content voor de website afleveren aan mijn bureau. Want zonder doeltreffende inhoud is elk design nutteloos, hoe mooi ook.

Omdat ik tijdens mijn studies multimedia en communicatietechnologie heb kunnen kennismaken met haast alle onderdelen van webbouw, kan ik tijdens het designen al een stap verder denken. Ik weet snel wat haalbaar en vooral onhaalbaar is voor mijn collega’s, die mijn design technisch zullen moeten uitwerken tijdens het slicen en programmeren.

Bovendien werken we bij Newance nauw samen zodat iedereen bij twijfel snel even overleg kan plegen. Dat bevalt me enorm. Ik ben ervan overtuigd dat een intense samenwerking doorheen de verschillende ontwikkelingsstadia de beste manier is om websites af te leveren die beantwoorden aan de noden van de klanten.

Als klanten via de sociale media dan uiteindelijk laten weten dat ze blij zijn met hun nieuwe website, ben ik heel fier op ons werk.

Inhoud gaat design vooraf. Design zonder content is geen design, maar decoratie.

Jeffrey Zeldman

Heb je inspiratie voor een nieuwe website of ontbreekt het net daaraan?

Kom dan even langs voor een kennismaking met ons team. Je vertrekt gegarandeerd met frisse ideeën over de manier waarop je nieuwe website of webshop je bedrijfsactiviteiten doet groeien.

Maak nu een afspraak