We metselen geen muurtjes maar bouwen samen aan een kathedraal

De ambitie om onmisbaar te worden

Onmisbaar omdat we willen verbeteren. Meer verkoop realiseren, meer sales, meer kwalitatieve leads en meer efficiëntie bijvoorbeeld.

Door expertise en empathie

Hoe we dat doen? Dankzij onze expertise en de volledige inzet van ons hele team. Die inzet houdt in dat we er alles aan doen om ons in te leven in je business, je medewerkers en je (potentiële) klanten.

Met passie en verantwoordelijkheid

Ondernemers werken met hart en ziel aan hun zaak. Dat is bij ons niet anders. Onze werkwijze en teamdynamiek vereisen dat elk teamlid zijn verantwoordelijkheid opneemt, om door middel van digitale instrumenten mensen te bereiken, te connecteren, te activeren. Sommigen noemen dat passie.

En lef om tabula rasa te maken

Als digitaal bureau hebben we de plicht om elk idee kritisch te beoordelen. Zomaar uitvoeren, dat zit niet in ons DNA. Elk teamlid denkt met je mee en is niet te beroerd om je input of het werk van collega’s af te toetsen aan de kwaliteitseisen van Newance. Het grote plaatje primeert.

Niemand werkt op zijn of haar eiland

Door muren te bouwen rond expertises, competenties, functies, waarheden bouwen we een kathedraal. Grootse dingen ontstaan in cross-over. In overleg. Door elkaar te inspireren, te challengen en verbanden te leggen. We faciliteren dit door elke middag ons werk te bespreken tijdens een standup-meeting.

Iedereen denkt proactief mee en helpt waar nodig. We gaan door het vuur voor elk project, voor Newance en voor elkaar.

Our weapons of choice:

Daag ons uit. Zet ons aan het denken. Laat je verrassen.

Contacteer onsof bel ons op +32 9 391 46 26