Website voor MindsetWorks

Strategie | Webteksten | Design | Newance CMS

  • Leadgeneration en micro-conversie via downloadbare zelftest.
  • 1001 ideeën, gekanaliseerd in één coherent, persoonlijk verhaal.

Diagnose en scope

Luc Paelman kan terugkijken op een rijkgevulde carrière als Brand Manager, Consultant en Coach in de medische sector. Deze ervaringen en skills nam hij mee naar wat hijzelf zijn grote droom noemt: mindset coaching. Onder de merknaam ‘Mindsetworks’ toont Luc aan dat je via mindset coaching het beste uit jezelf en je team kan halen. Hij doet dat via persoonlijke en in company coaching trajecten, én sinds kort ook via een Mindsetworks website.

Luc Paelman: “Met Mindsetworks geef ik een jarenlange droom van mij vorm. Ik besefte al snel na de opstart van mijn coaching trajecten dat een website één van de tools is die me hierbij kan helpen. Een website bouwen is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat doe je niet even tussendoor. Dit inzicht is meteen ook de reden waarom ik besloot om in zee te gaan met Newance. Afgaande op de eerste gesprekken en de omschrijving van hun werkwijze werd me duidelijk dat de professionele lat bij hen heel hoog ligt.”

Ik moest ook zelf uit mijn pijp komen

Luc Paelman

Uitwerking

Luc Paelmaen: “Zoals gezegd was mijn initiële vraag heel simpel: bouw een eenvoudige, duidelijke website. Maar hoe verder we in het proces kwamen, hoe meer ik besefte dat een website meer is dan wat mooie plaatjes. Ik moest zelf ook nadenken: over wie mijn doelgroep is, wat mijn USP’s zijn, wat mijn concurrenten doen, wat ik wilde bereiken, enzoverder. Dit hielp me om de vele ideeën die ik had te kanaliseren en ze op een eenvoudige manier uit te schrijven. Deze manier van werken heeft er bovendien voor gezorgd dat het eindresultaat een heel authentiek en persoonlijk verhaal is geworden.”

"Via micro-conversie naar kwalitatieve leads"

Luc Paelman: “Tijdens de uitwerking van de website werd bovendien gedacht aan het converteren van bezoekers. Door op verschillende pagina’s een Mindset Quiz toe te voegen, wekken we interesse bij bezoekers die niet onmiddellijk de bedoeling hadden om contact op te nemen. Nadat ze de quiz hebben gedownload, worden ze via een nieuwsbrief blijvend op de hoogte gebracht van onze activiteiten. Deze vorm van micro-conversie is een mooie stap richting het overtuigen van nieuwe, kwalitatieve leads.”

Ik heb geleerd dat een website bouwen niet zomaar iets in elkaar flansen is. Er moet goed over nagedacht worden

Luc Paelman

Resultaat

Visibiliteit verhogen en informatie verspreiden

Luc Paelman: De reacties op de look & feel van de website zijn zonder uitzondering positief. Bezoekers vinden het een heel heldere site: to the point en zonder poespas. Eenvoudig in de positieve zin dus. Ook inhoudelijk voldoet de website volledig aan de verwachtingen. We zijn erin geslaagd een thema als Mindset Coaching vatbaar te maken en te wijzen op de vele voordelen ervan.

"Het resultaat? Eenvoudig, op een positieve manier"

Luc Paelman: “Het belangrijkste resultaat met www.mindsetworks.be is dat onze online visibiliteit verhoogd werd. Daarnaast geeft de website natuurlijk ook duidelijke antwoorden aan zij die al geïnteresseerden zijn en/of doorverwezen worden via mijn LinkedIn of via één van mijn voordrachten. Ik ben ervan overtuigd dat we met www.mindsetworks.be een uitstekende motor hebben opgestart voor de groei van MindsetWorks.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?
Contacteer onsof bel ons op +32(0)9 391 46 26

newance wordt starring jane

Nieuws! 2020 starten we als full service digital agency. Matthieu, Eva, Lien, Pieter, Geoffrey, Jari en Joachim kregen er 30 nieuwe collega's bij. Onze nieuwe uitvalsbasis bevindt zich in Gent, waar we jou voortaan bijstaan met al jouw digitale uitdagingen.

Welkom op starringjane.com