Website voor HRbuilders

12% meer contactopnames sinds de nieuwe website online staat
Strategie | Webteksten | Design | Newance CMS

  • Website die een unieke HR-filosofie naar verschillende doelgroepen vertaalt
  • Webteksten en design die de vooruitstrevende spirit van HRbuilders uitstralen
  • Online discussieplatform voor de freelancers-community van HRbuilders

HRbuilders is een HR-kantoor dat marktleider is op het vlak van HR-interim-management. Het kantoor matcht ervaren HR-freelancers met uitdagende projecten en veeleisende klanten in heel Europa. Omdat HR-interim-management een vrij nieuw gegeven is, neemt HRbuilders ook een voortrekkersrol op zich om de HR-sector te vernieuwen.

Een nieuwe website moest het vooruitstrevende DNA van HRbuilders sterker in de verf zetten, opdrachten linken aan de juiste freelancers en een platform bieden aan de alsmaar groeiende freelancers-community.

We hadden vooraf veel vertrouwen in Newance en dat vertrouwen is tijdens de samenwerking alleen maar sterker geworden. Elk teamlid ging er vol voor en nam zijn verantwoordelijkheden op. Dat zorgde voor een vlotte samenwerking en een website waar we allemaal trots op zijn.

Lesley Arens

Opdrachten en sensibilisering

HRbuilders is een matchmaker, daarom moest de nieuwe website 2 verschillende doelgroepen aanspreken: HR-freelancers en bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor specifieke HR-problemen. Een pagina met opdrachten over heel Europa beantwoordt meteen de zoektocht van HR-interimmanagers naar tijdelijke HR-opdrachten. Ze kunnen solliciteren door een bericht te sturen naar HRbuilders of via hun LinkedIn-profiel.

Voor veel bedrijven is HR-interimmanagement een vrij nieuw gegeven. Een pagina over HR-interimmanagement geeft daarom duidelijk aan in welke gevallen een HR-freelancer goed van pas komt en wat de vele voordelen zijn om tijdelijk met een professional samen te werken. Dat wordt versterkt met tal van referenties van ronkende namen uit de bedrijfswereld. Potentiële klanten nemen via deze pagina contact op met HRbuilders om een geschikte HR-interimmanager te vinden of hun noden te bespreken. Omdat HRbuilders elke partner persoonlijk wil leren kennen, bevat elke pagina foto’s van de teamleden die fungeren als matchmakers.

 

De HRbuilders-community leeft ook online

Een van de grootste troeven van HRbuilders is dat het kantoor op een heel persoonlijke wijze een groot netwerk uitgebouwd heeft en blijft onderhouden. Veel HR-interimmanagers maakten namelijk de sprong naar een freelancecarrière nadat ze overtuigd raakten tijdens een of meerdere inspirerende events die HRbuilders organiseerde. De website brengt die community naar boven met onder meer een overzicht van alle geplande events waarop bezoekers zich online kunnen inschrijven en tal van opiniërende en inspirerende blogberichten.

De freelancers-community vindt op de nieuwe website ook een platform om ideeën uit te wisselen met gelijkgestemden. Freelancers uit het netwerk kunnen zich namelijk inloggen op het discussieplatform van HRbuilders dat enkel toegankelijk is voor professionals uit de sector.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?
Contacteer onsof bel ons op +32(0)9 391 46 26

newance wordt starring jane

Nieuws! 2020 starten we als full service digital agency. Matthieu, Eva, Lien, Pieter, Geoffrey, Jari en Joachim kregen er 30 nieuwe collega's bij. Onze nieuwe uitvalsbasis bevindt zich in Gent, waar we jou voortaan bijstaan met al jouw digitale uitdagingen.

Welkom op starringjane.com