Website voor Condorsafety

25% meer bezoekers sinds de website online staat
Strategie | Webteksten | Design | Newance CMS

  • Website die inspeelt op de beroepstrots in specifieke sectoren
  • Professionele fotografie waardoor bezoekers virtueel binnenkijken in de vernieuwde vestiging met klimzaal
  • Sterke focus op expertise en persoonlijk advies

Diagnose & scope

Condor Safety is een distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s),veiligheidskledij en werkmaterieel. De zaak groeide uit van nichewinkel voor boomverzorgers tot een begrip inzake PBM’s in België en Frankrijk. Dat komt omdat Condor Safety veel meer aanbiedt dan veiligheidsmaterieel. De medewerkers zijn stuk voor stuk experts die zich voortdurend bijscholen om professionals te helpen met productadvies, veiligheidstips en trainingen.

Een nieuwe website moest (potentiële) klanten inspireren en helpen om veilig te werken. Door bezoekers gespecialiseerd veiligheidsmaterieel aan te bieden, hen veiligheidsadvies te geven of hen de mogelijkheid te geven zich online in te schrijven voor een gespecialiseerde opleiding.

Sectorspecifiek aanbod

Het aanbod van Condor Safety kan je min of meer opdelen in 3 grote groepen: valbeveiliging, PBM’s en gereedschap. Omdat dat de concrete zaken zijn waar klanten van Condor Safety naar op zoek zijn, plaatsten we dat in de hoofdnavigatie.

Op een 2e niveau deelden we het aanbod ook op volgens de verschillende sectoren waarin de klanten van Condor Safety werkzaam zijn. Bezoekers identificeren zich namelijk met hun specifieke beroep en elke sector heeft zijn eigen PBM’s en specifiek werkgereedschap. Zo komen bezoekers snel te weten dat Condor Safety de geschikte partner is voor gespecialiseerd veiligheidsmaterieel.

Beroepstrots

Op de detailpagina’s spelen we in op de beroepstrots van elke doelgroep. Tijdens diepte-interviews vertelden klanten van Condor Safety ons dat aangepaste veiligheidskledij een vorm van respect voor hun beroep is. De wettelijke norm halen, volstaat vaak niet voor hen. Ze leggen de lat nog hoger. De detailpagina’s beantwoorden die veeleisendheid door het belang van comfort en duurzaamheid van het materiaal in de verf te zetten.

De sectorpagina’s kregen naast een productoverzicht ook een overzicht van alle relevante opleidingen die bij Condor Safety plaatsvinden. Bezoekers kunnen er zich meteen inschrijven.

Als kers op de taart plaatsten we op die pagina’s grote foto’s van de respectieve experten, compleet met hun naam en een sprekende quote over veiligheid erbij.

Newance deed wat ons beloofd werd. Je merkt dat iedereen van het team over voldoende expertise en ervaring beschikt om mee te denken en initiatief te nemen. Daardoor hoefden we niet voortdurend instructies te geven.

Patsy Verplancke

Klimmaterieel online kopen of laten keuren

We voorzagen ook een link naar de webshop die al enkele jaren bestond. We zorgden ervoor dat bezoekers die via de sectorpagina’s naar de webshop doorklikken ook enkel een sectorgebonden aanbod te zien krijgen. In een volgende fase zullen we ook de webshop onder handen nemen.

Klanten kunnen bovendien hun klimmaterieel laten keuren in Condor Safety. Daarom zorgden we voor een online-formulier waarmee klanten laten weten wat ze precies willen laten keuren en wanneer precies.

Virtueel binnenkijken in de winkel

Het personeel van Condor Safety is terecht heel trots op hun nieuwe vestiging met klimzaal. De 13 meter hoge klimzaal spreekt tot de verbeelding. Dankzij professionele fotografie is de winkel aanwezig over de hele website. Dat oogt niet alleen mooi, het nodigt de websitebezoekers ook uit om eens binnen te springen bij Condor Safety. Zo vormt de hele website een mooie symbiose met het concept waardoor het bedrijf groot geworden is.

Benieuwd welke boost we aan jouw onderneming kunnen geven?
Contacteer onsof bel ons op +32(0)9 391 46 26

newance wordt starring jane

Nieuws! 2020 starten we als full service digital agency. Matthieu, Eva, Lien, Pieter, Geoffrey, Jari en Joachim kregen er 30 nieuwe collega's bij. Onze nieuwe uitvalsbasis bevindt zich in Gent, waar we jou voortaan bijstaan met al jouw digitale uitdagingen.

Welkom op starringjane.com