Contacteer ons: +32(0)9 391 46 26 of info@newance.be

De opvolging van je website of webshop is standaard

Een website of webshop is geen product, maar een salesinstrument dat zich flexibel aanpast aan je bedrijfsdoelstellingen. Het zou bijgevolg absurd zijn dat we je in dat besef toch louter een statisch product zouden verkopen. Daarom is ook de opvolging van je website of webshop inbegrepen in de prijs.

Evaluatie per kwartaal

Elk kwartaal zitten we samen om de resultaten van je website of webshop te bekijken aan de hand van de data die Google Analytics en MailChimp hebben verzameld.

Op basis daarvan helpen we je om je website of webshop in vorm te houden en verder te integreren in je integrale salesaanpak:

Maak een afspraak

Informatie om anonieme bezoekers een gezicht te geven

Elke keer dat een bezoeker doet wat je van hem verlangt, is er sprake van conversie. Aangezien we je website of webshop beschouwen als een onderdeel van je sales- of marketingstrategie, proberen we om van die anonieme bezoekers geïdentificeerde leads te maken. 

We maken de doelstellingen van je website of webshop meetbaar via Google Analytics. Elk kwartaal gieten we de resultaten in een bevattelijk rapport dat we samen bespreken. 

MailChimp

We koppelen MailChimp aan je website of webshop en tonen je hoe je op een eenvoudige manier je e-maildatabase kan segmenteren om verschillende e-mailcampagnes naar verschillende doelgroepen te sturen.

We maken ook een e-mailtemplate op in de huisstijl van je nieuwe website of webshop waarmee je mailings en nieuwsbrieven verstuurt. Elk kwartaal bespreken we de resultaten van je mailingcampagnes. 

Ben je op zoek naar een webbouwer die je na oplevering niet in de steek laat?

Een website of webshop is geen statisch gegeven, maar een dynamisch onderdeel van je marketing- en salesstrategie. Daarom zitten we elk kwartaal samen om de resultaten van je mailcampagnes en website of webshop te bespreken.

Maak nu een afspraak met Matthieu