Webapplicaties

die bedrijfsprocessen vereenvoudigen

Processen vereenvoudigen

Webapplicaties moeten processen vereenvoudigen. Voor de klant betekent dit dat hij sneller toegang krijgt tot producten of diensten. Als dienstverlener bespaar je tijd en win je sympathie bij je medewerkers omdat saaie administratieve processen door de tool worden overgenomen.

Bespaar op tijd en frustratie

Waarom zou je nog tijd en energie steken in administratieve processen die je kan automatiseren? Het bespaart je medewerkers de frustratie van het herhaaldelijk uitvoeren van klussen die hen niet uitdagen. Het geeft hen vooral de kans om aandacht te besteden aan taken waar de menselijke creativiteit wel het verschil kan maken.

Winst voor je klanten

Digitaliseren mag echter geen afbreuk doen aan de manier waarop je met je klanten omgaat. Ook voor hen moet je overstap naar een digitale toepassing een sprong voorwaarts betekenen. Daarom gaan we nooit over één nacht ijs. We starten het ontwerp van je webapplicatie met een grondig vooronderzoek, waarin we het proces dat geautomatiseerd moet worden nauwkeurig bestuderen. We ondervragen ook je klanten die vertrouwd zijn met je ‘oude’ aanpak.

Webapplicatie
Webapplicatie voor studiebureau Lambda
Tijdswinst door webapplicatie die dossiers centraal beheert
Webapplicatie
Webapplicatie voor HRbuilders
Webapplicatie die timesheets koppelt aan facturatie
Webapplicatie
Webapplicatie voor MyVandapower
Commercieel B2B platform gekoppeld aan ERP

Kom langs met je idee of laat ons naar je bedrijfsprocessen kijken

Contacteer onsof bel ons op +32 9 391 46 26