Contentcreatie

Geef je potentiële klanten informatie die ze écht willen

Content die vertrouwen wekt

Vooraleer je potentiële klanten een beslissing nemen, gaan ze op zoek naar informatie die hen daarbij helpt. Ze willen een antwoord op hun vraag, een oplossing voor hun probleem. Als jouw product of dienst hen kan helpen, zal je hun aandacht moeten trekken met informatie die hun vertrouwen wekt.

Het creëren van klantgerichte content is een duurzame manier om met je doelpubliek te connecteren. Door in te spelen op wat ze zoeken, schep je een band en blijft je bedrijf top-of-mind.

‘Hoe’, ‘wat’ en ‘waarom’ zoeken je potentiële klanten?

Schrijven voor je klanten betekent dat we alle voorkennis en evidenties in vraag stellen. Om te achterhalen welke content ze zoeken en op welke manier ze dat doen, leven we ons in tot we denken zoals je klanten.

Klantgericht schrijven en verspreiden

Schrijven is een vak, je klanten met content overtuigen van je autoriteit is een kunst. Tenzij je de kunst meester bent en tijd vindt om ze te beoefenen, schrijven we klantgerichte teksten voor elk mogelijk contentformat:

  • blogberichten
  • testimonials
  • nieuwsbrieven
  • whitepapers
  • ...

Opvolgen en bijsturen

Statistieken vertellen ons of je content bij je bezoekers in de smaak valt. Op basis daarvan sturen we samen je contentstrategie bij en plannen we de volgende stappen.

We helpen je met het creëren van waardevolle content voor je klanten.

Contacteer onsof bel ons op +32 9 391 46 26