1 jaar sinds de verhuis naar een nieuw kantoor

Geschreven door Matthieu op 25/02/2014

Kost versus investering

De verhuis naar een business center zag ik niet meer als een kost, maar was naast een must ook een investering voor de groei van ons bedrijf. We werken ondertussen samen met 3 vaste freelancers, die bij ons een werkplek kunnen vinden. Ook Wouter, onze stagiair PHP-developer, heeft een eigen plaats. Vergaderen met klanten doen we sinds vorig jaar in een professionele omgeving. Het was vanaf dat moment gedaan met het imago van de “thuiswerkende website-bouwer”.

Daarnaast heeft het ook op persoonlijk vlak een investering betekend. Na 2 jaar thuiswerken kwamen de muren wat op mij af. Het gevoel van “thuis te komen” kende ik niet echt en op klantencontact na, waren het soms eenzame dagen.

Nu is het voor echt

De verhuis en de komst van Pieter vorig jaar hebben ervoor gezorgd dat ik de dingen anders ging bekijken. We hebben laten weten dat Newance er is om te blijven, het is écht serieus :-). Dit voelen we ook in onze sales. Potentiële klanten vinden de weg en de laatste 2 maanden groeit Newance enorm. Het is fantastisch om te zien welke weg we afleggen. We krijgen de feedback dat mensen graag voor Newance werken en dat klanten meer dan tevreden zijn met de samenwerking.

De juiste mensen op de juiste plaats

We blijven werken aan de ontwikkeling van Newance als bedrijf, als werkgever en willen een kader creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en de kans krijgen zichzelf verder te ontplooien. Hetgeen ze realiseren bij ons moet waarde toevoegd zijn voor Newance, maar zeker ook voor zichzelf. Vanuit deze ontwikkeling stelden we  4 bedrijfswaarden op, waar we veel belang aan hechten.

Transparantie

Alles is bespreekbaar. We proberen zoveel mogelijk empatisch te handelen, zonder vooroordelen.

Oprechtheid

Uit je gevoel spreken. Niet communiceren met de bedoeling elkaar te kwetsen.

Proactiviteit

Niets laten liggen. Snel handelen en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Uit je comfortzone durven komen.

Kennis en zelfontwikkeling

Uit jezelf de nood voelen om dagelijks bij te leren. Beseffen dat je daar alleen maar beter van wordt als mens en dat het bedrijf daar ook zijn vruchten van plukt.

Niet alleen techneuten maar ook advies

We merken de laatste maanden ook steeds meer dat mensen ons ook zien als adviseurs. Dit onder andere doordat we workshops geven en blogartikels posten met tips. Sinds kort screenen we ook websites, waaraan we een adviesrapport koppelen.

Je website is slechts het medium

Newance draait eigenlijk niet rond alleen websites bouwen. We matchen de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten. We bouwen een medium waardoor onze klanten beter kunnen communiceren met hun klanten. Door de bezoekersonderzoeken en interviews met onze klanten en hun klanten, hebben we enorm veel geleerd over het denkpatroon van mensen.

Het geeft een kick te zien dat onze manier van werken écht leidt tot betere bedrijfsresultaten voor onze klanten.

Op naar het volgende jaar!

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Reacties op dit artikel

Jullie zijn echt goed bezig. Voortdoen zo!

Geschreven door Frederic op 01 maart 2014
Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.