Herbeleef de feestelijke opening van ons nieuw kantoor #newanceparty

Geschreven door Matthieu op 18/05/2017

Op maandagmorgen zit iedereen bij Newance met een kamerbrede smile aan de computer. Het openingsfeest op vrijdag 12 mei hangt namelijk nog een beetje in de lucht. Onze bureaus staan vol geschenken, bloemen en kaartjes die we kregen van klanten, familie en sympathisanten. Een heerlijk gevoel.

Zo mogen we onze nieuwe kantoren officieel geopend noemen. Meer dan 150 aanwezigen waren daar getuige van. Een verslag schiet te kort om het feest helemaal te vatten, maar deze momentopnames willen we je niet onthouden.

Herbeleef het feest ook op Twitter dankzij de hashtag #NewanceParty.

Onze klantenrelaties blijven het fundament van Newance

Eenmaal een website of webshop online staat, is dat vaak nog maar het begin van een samenwerking. Net daarom dat het ons zo veel plezier deed om iedereen samen in een meer losse sfeer te ontmoeten. En die persoonlijke sfeer blijft aanwezig. Onder meer dankzij 96 Polaroid-foto’s die tijdens het feest genomen werden en nu aan onze muur hangen en de vele cadeaus waar we nog lang van zullen genieten.

De ontvangstruimte was ook het startpunt van een 10-tal rondleidingen

Matthieu, Pieter en alle Newance-werknemers gaven afwisselend rondleidingen in het nieuwe kantoor. Het startpunt van die rondleidingen was de ontvangstruimte waar we sinds kort onze bezoekers ontvangen.

De ruimte valt op omdat die zeer huiselijk ingericht werd met zetels, een tapijt en een rekje met tijdschriften. Maar vooral de creatieve decoratieve details trokken meteen iedereens aandacht. 

Alle Newance-klanten in kaart gebracht

Bezoekers die even in de zetel wachten, zien op de muur de kaart van België waarop al onze klanten aangeduid werden met stickers. De genodigden waren niet weg te slaan van de kaart en klanten zochten uiteraard waar hun logo stond. In het bijzonder de klanten uit het Gentse moesten even zoeken, want Gent was bedolven onder de stickers.

Van Oostende in West-Vlaanderen tot Vissenaken in Vlaams-Brabant: de Newance-portfolio bestrijkt heel Vlaanderen (en zelfs een stukje Wallonië). Daar zijn we fier op en dat tonen we graag.

Koen Vandebuerie van Geldhof-Vermeersch: “Heel leuk gedaan. Dat zouden wij ook eens moeten doen. Het is niet alleen een leuke gimmick, Newance toont er ook mee aan dat ze een webbureau zijn dat trots mag zijn op wat ze verwezenlijkt hebben.”

Uitzicht op de horizon … en de feesttent

De catering op het feest vertrouwden we toe aan een klant die we ondertussen heel goed kennen: Hof Ter Velden uit Dendermonde. Hun tent stond net voor onze grote ramen waardoor we normaal uitkijken op de weilanden en het groen aan de overkant van Steenweg Deinze. Maar ook met die tent merkten onze klanten de overvloedige lichtinval op.

Katrien Miechielssens van Retec: “Wat een heldere kantoren! Ik zou hier met plezier werken. (lacht) En als het zonlicht te zwak is, genieten jullie van de prachtige, smaakvolle verlichting.”

Ingekaderd: de waarden van Newance

Alle medewerkers van Newance delen de waarden die deel uitmaken van ons DNA:

  • Vertrouwen
  • Passie
  • Samenwerken
  • Plezier
  • Groei
  • Respect

Die waarden hangen in een mooi kader in de meetingruimte, waar we samenwerken met klanten en overleggen in team. 

Karel Dewulf van Stagobel: “De waarden aan de muur zijn veel meer dan decoratie. Het vertelt ook iets over Newance en zijn medewerkers. Door eens rond te lopen in het kantoor leer je het bedrijf beter kennen.”

De origin-story van Newance en een blik op de toekomst

Net voor het feest echt losbarstte, vertelden Pieter en Matthieu hoe Newance ontstaan is. Het begon ooit met een tweet van Matthieu waarop Pieter reageerde. Enkele jaren later staan we in gloednieuwe kantoren met meer dan 150 genodigden, een team van 9 medewerkers en tientallen websites en webshops die draaien op onze code, teksten en design. 

Het feest was een mooi moment om daar even bij stil te staan. Maar de focus ligt vandaag terug op morgen. Het nieuwe kantoor is een nieuwe stap maar zeker niet de laatste. 

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk maakte!

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.