Heb je een minuutje om naar de essentie te gaan?

Geschreven door Matthieu op 02/06/2015

Voor onze klanten gaan we voortdurend op zoek naar de beste manieren om unieke meerwaarde via hun website duidelijk te maken. Vaak volstaan woorden en foto’s maar soms gaan bewegende beelden sneller naar de kern van de boodschap. Met animatiehuis StoryMe zijn we op zoek gegaan hoe we het verhaal van Newance konden vertellen. Heb je een minuutje?

Een moeilijke boodschap …

Na de komst van back-end developer Pieter-Jan begin april verwelkomen we halfweg deze maand marketeer Justine en front-end developer Steven. De groei van het Newance-team weerspiegelt de groei van Newance zelf. Blijkbaar is de manier waarop we onze baseline ‘Actiegerichte websites’ met resultaten kunnen staven zeer overtuigend. Nochtans is het niet altijd gemakkelijk om ondernemers, die jarenlang te horen kregen dat een website vooral een technische tool is om Google te verleiden, kan ingezet worden om echte klanten tot actie aan te zetten.

… uitgelegd in 1 minuut

Klanten van onze meerwaarde overtuigen deden we tot nog toe vooral met woorden. Op netwerkevents en tijdens workshops en 24/7 via onze website. Voortaan willen we dat ook doen met een korte video waarin we onze manier van werken uit de doeken doen. In afwachting dat we de nieuwe versie van Newance.be lanceren, kan je het resultaat alvast bekijken op websitediewerkt.be. Het filmpje werd gemaakt door animatiehuis StoryMe dat zich heeft toegelegd op het eenvoudig uitleggen van moeilijke boodschappen via one-minute-video.

Bekijk websitediewerkt.be

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.