Newance nextGEN, we zijn er helemaal klaar voor

Geschreven door Matthieu op 13/11/2018

Met gezonde trots stellen we Newance nextGEN voor. 

Maar eerst even terug in de tijd, naar het prille begin van Newance. We schrijven 2011: we starten met de ambitie om websites te bouwen die binnen de 5 seconden vertellen waarom klanten bij jou moeten zijn en niet bij je concurrenten. Met succes. Al snel bouwen we een mooie klantenportefeuille uit en specialiseren we ons steeds verder in resultaatgerichte websites en webshops, inclusief een blijvende opvolging.

We are Digital Challengers

Van bij het begin houden we graag de ideeën van onze klanten tegen het licht. Zomaar uitvoeren zit immers niet in ons DNA. We denken met je mee en beschouwen het als onze plicht om je niet zomaar naar de mond te praten. We challengen, we stellen in vraag. Dankzij deze instelling breidt ons werkterrein verder en verder uit. Vandaag noemen we ons dan ook onomwonden ‘Digital Challengers’

Inzetten op webapplicaties

Een bijkomende pijler waarbinnen we je vandaag willen challengen is het digitaliseren en vereenvoudigen van je bedrijfsprocessen en diensten. Door in te zetten op webapplicaties willen we dat jij bespaart op tijd en frustratie. Zo geven we je de kans om aandacht te besteden aan taken waar jij het verschil kan maken. Digitaliseren mag bovendien geen afbreuk doen aan de manier waarop je met jouw klanten omgaat. Ook voor hen moet de overstap naar een digitale toepassing een sprong voorwaarts betekenen. 

Enter Roeland Vanderkerkhove

Om onze nieuwe ambities kracht bij te zetten, rekenen we bij Newance op de meer dan 20 jaar ervaring van onze nieuwe vennoot, Roeland Vandekerkhove (47). Roeland is een entrepreneur pur sang met relevante ervaring binnen coaching, IT (security), software development en webapplicaties. Als voormalige Founder en CEO van INTO IT Systems & Security, CEO van INTO IT Applications, IT Director van Lykos Group en Co-Founder van OptiPost brengt hij een heel breed netwerk en uitgebreide knowhow mee naar Newance.

Roeland zal zich bij Newance in de eerste plaats focussen op het verder uitwerken van de strategie en het optimaliseren van de projectopvolging en klantencommunicatie. Samen met Roeland zijn we helemaal klaar om Newance nextGEN vorm te geven. 

Hebben jouw bedrijfsprocessen een digital challenge nodig? 

Contacteer ons

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Reacties op dit artikel

Matthieu,

Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Dat het voor jezelf, Pieter, je nieuwe vennoot en jouw team veel levensvreugde mag brengen.

Geschreven door Lilian van Mierlo op 13 november 2018

Go 4 it !
Veel succes.

Geschreven door filip voet op 13 november 2018

Topteam!!

Geschreven door Rosanne De Smet op 13 november 2018

Proficiat, jullie zijn heel goed bezig !
Petra & team

Geschreven door Petra Volckaert op 15 november 2018
Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.