Groei

Geschreven door Matthieu op 16/05/2013

Newance zit in volle evolutie. Pieter, die eerst als freelance programmeur meewerkte, is vennoot geworden, we zijn verhuisd naar de Ajuinlei in Gent en we hebben onze nieuwe website online geplaatst.

Onze nieuwe website is er gekomen omdat we onze werkwijze verder geoptimaliseerd hebben. We willen het belang van het vooronderzoek, dat we doen voor onze klanten, nog meer in de verf zetten. In het vooronderzoek komen we te weten hoe we jouw (potentiële) klanten online kunnen overtuigen dat jij hebt wat ze zoeken.

Want de meerwaarde van je product/dienst is vaak anders bekeken vanuit hun standpunt dan dat van jou.

Daarnaast willen we aantonen dat je online communicatie geen project is waar je één keer tijd en geld in stopt, maar dat het een proces is.

We kijken niet naar je website als resultaat, maar naar de resultaten die gegenereerd worden dóór je website: het aantal verkopen, het aantal contactopnames, ... En dat volgen we proactief op.

Want als je investeert in een nieuwe website, wil je dat deze business oplevert. Zo behaalde bijvoorbeeld Sportcareers 50% meer omzet door samen te werken met ons.

Newance blijft groeien. We willen van Newance een bedrijf maken met een meerwaarde voor de mensen die ervoor kiezen om bij Newance te werken, waar persoonlijke en technische zelfontwikkeling centraal staan.

Op onze website staan nu ook een aantal vacatures, want we gaan op zoek naar onze eerste vaste medewerker die samen met Pieter, Koen (freelancer) en mezelf wil meewerken aan de directe impact op de bedrijfsresultaten van onze klanten.

Wil jij ook een actiegerichte website die je bedrijfsresultaat doet groeien?
Neem contact met ons op.

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.