Gratis workshop: Je website afstemmen op de verwachtingen van je doelgroep en die van jou

Geschreven door Matthieu op 19/01/2015

In een offline contact met een potentiële klant vindt elke ondernemer, retailer of dienstverlener het normaal om eerst te informeren naar de verwachtingen van de (potentiële) klant. Waarom zouden we er dan online niet alles aan doen om daar met dezelfde interesse en prioriteit naar te peilen?

In onze gratis workshop:

  • gaan we op zoek naar manieren om vanuit je aanbod en expertise concreet in te spelen de behoefte van je klanten en doelgroepen.
  • geven we concreet advies om je website to-the-point en gebruiksvriendelijk te maken. Die gebruiksvriendelijkheid komt niet alleen je klanten ten goede maar uiteindelijk ook jou. Klanten die snel en efficiënt vinden wat ze zoeken, zijn in de juiste mood om jou te vertrouwen.
  • staat oprechte interesse en interactie voorop, zodat de klant reden heeft om te geloven dat jij alleen de expert bent die exact het bewuste ‘maatwerk’ levert dat hij nodig heeft.

We doen dat aan de hand van heel concrete webvoorbeelden, die we tijdens onze wedstrijd ‘Win een Website’ hebben verzameld, en zo je dat wil, ook jouw website.

Wanneer:
donderdag 26 februari 2015 om 19 uur

Waar:
Zebrastraat, Zebrastraat 32/001, 9000 Gent

Er zijn hapjes en drankjes en om 22 uur kan je zelfs nog een concertje meepikken.

Schrijf je nu in

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.