1 maand Newance in 5 songs

Geschreven door Matthieu op 01/07/2018

Onze nieuwe collega Wouter Petrens is niet enkel onderlegd in het programmeren van online oplossingen, tijdens zijn vrije tijd maakt hij coole graphics en schrijft hij (op zijn eentje!) vette (post)rock songs. Als dat geen aanwinst is... Wij stellen Wouter dan ook graag voor via 5 bekende (en iets minder bekende) nummers. Veel lees- en luisterplezier!

“Computer Love” - Kraftwerk 

Ik hou van de IT-sector. Vanuit mijn passie voor gaming zette ik mijn eerste stapjes in de wereld van het programmeren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik bij een gespecialiseerd digitaal bureau als Newance perfect op mijn plaats zit. De eerste weken zijn alvast heel leerrijk en aangenaam verlopen.

“While you see a chance, take it” - Steve Winwood

Ik ben PHP-developer van opleiding maar heb meteen gemerkt dat hier ook frontend kansen voor het grijpen liggen. Die neem ik er heel graag bij. 

"Let it grow” - Eric Clapton

Ik doe het liefst een gezonde mix van backend en frontend. Bij Newance heb ik het gevoel dat ik binnen elk domein de ruimte krijg om te groeien. Mijn ervaring met Git was beperkt maar ik kan er ondertussen al goed mee weg. En ik zette ook al mijn eerste Drupal-stapjes. 

"Open” - The Scene

Eén van de zaken die me de voorbije maand het meest opviel, is hoe open en positief Newance is. Alles is bespreekbaar, er heerst een gezellige werksfeer, eigen initiatief wordt aangemoedigd en “voortdurend bijleren” draagt men hier hoog in het vaandel. Kortom, een ideaal werkklimaat voor een jonge gast als ik.

“Thank you for the music” - ABBA 

Ik hou van arts & music. Het valt op dat ik mijn interesse en aanleg hiervoor goed kan inzetten bij Newance. Zo hou ik van photoshoppen en steek ik graag tijd in artwork (zie instagram.com/woutpet, allen daarheen!). Al even graag puzzel ik aan eigen songs die ik dan van A tot Z zelfstandig uitwerk, tot en met de albumcover. Deze technische en creatieve skills komen me goed van pas bij Newance. 

Geschreven door
Matthieu Voet

Zaakvoerder en informatiearchitect. Zorgt ervoor dat je klanten snel vinden wat ze zoeken. 

Reacties op dit artikel

Precies een schot in de roos. Alle succes toegewenst.

Geschreven door Christine Taelman op 09 oktober 2018
Plaats een reactie

Reageer op dit artikel

Wordt niet weergegeven op de website.