Komen jouw ambities overeen met die van je (potentiële) klanten?

Begrijp je waarom iemand jouw onlineplatform gebruikt?

Begrijpen waarom iemand je onlineplatform gebruikt, is essentieel om op zijn ambities te kunnen inspelen. Via onderzoek en interviews leren we je onderneming en je (potentiële) klanten grondig kennen. Op die manier komen we te weten op welke unieke manier je bedrijf tegemoetkomt aan de behoeften van je doelgroepen. En op welke manier je met hen connecteert.

We houden je ideeën tegen het licht

Zomaar uitvoeren zit niet in ons DNA. Omdat we voor je klant en je onderneming het beste willen, houden we je ideeën tegen het licht. We denken met je mee en beschouwen het als onze plicht om je niet zomaar naar de mond te praten. We challengen, stellen in vraag, spelen advocaat van de duivel.

Gebruiksvriendelijkheid die aanzet tot actie

Succesvolle onlinecommunicatie veronderstelt inzicht in de psychologie van de eindklant. Op basis daarvan laten we tekst, gebruiksvriendelijkheid en design samenvloeien tot een online-instrument dat jouw onderneming vooruithelpt. Zo overtuigen we je bezoekers dat jij hebt wat zij nodig hebben:

  • om een taak uit te voeren
  • om iets te kopen
  • om een offerte aan te vragen

Bouwen om meerwaarde te creëren

De functionaliteiten, het CMS en het design zijn nooit een doel op zich. Het zijn middelen om meerwaarde te creëren voor je klanten en je medewerkers. Elke beoogde gebruiker moet er bijgevolg vlot mee overweg kunnen.

Work in progress

Investeren in online-instrumenten betekent investeren in een proces, niet in een project. Om je website of webshop up-to-date en accuraat te houden, is het nodig om duurzaam te blijven opvolgen en verbeteren. Reken daarom op onze blijvende ondersteuning, optimalisering en aanvullende diensten zoals contentmarketing, SEO en SEA.

Website
Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg
Iconische website voor iconische evenementenlocatie
Webshop
B2B Webshop Condor Safety
Magento 2 webshop gekoppeld aan ERP zorgt voor meer verkoop
Webapplicatie
Webapplicatie voor studiebureau Lambda
Tijdswinst door webapplicatie die dossiers centraal beheert

Wil je ook in zee gaan met een digitaal bureau die jouw klant op de eerste plaats zet?

Contacteer onsof bel ons op +32 9 391 46 26